Van ‘Afstand tot de arbeidsmarkt’ naar ‘Arbeidsmarkt’

Afstand tot de arbeidsmarkt

De ontwikkelingen rondom het vinden van werk en het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt staan niet stil. Toch verloopt dit in veel gevallen moeizamer en trager dan gewenst.

Wij bieden u op basis van een geheel nieuwe invalshoek een unieke kijk op de mogelijkheden en kansen om dit proces te versnellen en/of te verbeteren.

Deze toekomstgerichte aanvulling biedt handvaten en mogelijkheden om eigen structuren verantwoord los te laten en (daarmee) nieuwe structuren vorm te geven. Dit alles met als doel de organisatie hier optimaal op in te richten en de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen voor diegene waarvoor dit nu buiten handbereik is.

In overleg kan deze presentatie geheel worden toegespitst op uw eigen werkomgeving. Waarbij wij er altijd naar streven om de vrije ruimte van het ‘outside the box’ denken en ‘out of the box’ denken maximaal te kunnen blijven benutten.

Deze presentatie is geschikt om op organisatie, gemeentelijk, regionaal of landelijk niveau tot u te nemen. Op maat gemaakt voor mensen met een opleiding op WO-, HBO- of MBO-niveau. Maar bovenal voor mensen met hart voor de zaak en hart voor een ander!

“De tijd was veel te kort en de aanwezigen veel te geïnteresseerd
om dit onderwerp helemaal te kunnen beslaan.
We hadden nog wel uren door kunnen gaan.”